Energijska vrednost | 1439 kJ/ 339 kcal |
Maščobe | 0,9 g |
- od tega nasičene maščobe | 0,1 g |
Ogljikovi hidrati | 69 g |
- od tega sladkorji | 1,5 g |
Prehranske vlaknine | 2 g |
Proteini | 13 g |
Moka CIABATTA ROMANA MIX 10kg
Ciabatta Romana je mešanica za pripravo pizze in pala alla romana. Primerna je za pripravo izjemno zračnega, lahkega in hrustljavega testa po direktni ali indirektni metodi. Pizza in pala alla romana je značilne podolgovate oblike, značilno pa je, da jo predpečemo. Tik pred postrežbo še enkrat zapečemo, da je hrustljava ter nadevamo z nadevom.
In stock
Podrobnosti
PRIPRAVA pizza in pala alla romana - CIABATTA ROMANA
1. PRIPRAVA BIGE
SESTAVINE:
1500g mešanice CIABATTA ROMANA
900g vode
10g suhega pivsega kvasa Le 5 Stagioni
Vse sestavine gnetemo (spirala) 4-6 minut na nizki hitrosti. Testo damo v zaprto posodo in pustimo počivati v hladilniku (+ 4 st. C) 16-24 ur.
SESTAVINE:
500g mešanice CIABATTA ROMANA
2,5g Pivskega kvasa Le 5 stagioni
640g vode (postopoma doziramo)
40g soli (dodamo sredi gnetenja, ne takoj na začetku)
40g Ekstra deviškega oljčnega olja (dodamo proti koncu gnetenja)
Pustimo vzhajati 4 ure pri sobni temperaturi.
Predpeka: pečico ogrejemo na 290 st. C in pečemo 4-6 minut (odvisno od moči pečice) in testo ohladimo in pospravimo v zmrzovalnik. Po potrebi vzamemo iz zmrzovalnika, dodamo topinge in popečemo na 290 st. C za 5 min.
Sestavine
mehka PŠENIČNA moka tip 00, suhe droži iz PŠENIČNE moke, sok acerole v prahu (acerola, maltodextrin), prehranski encimi (amilaza, hemicelulaza).
Lahko vsebuje sledi SOJE, JAJC, MLEKA, SEZAMOVIH SEMEN.
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Moka CIABATTA ROMANA MIX 10kg
Hranilna vrednost /100g