Giro d' Italia in Maraton Franja

Giro d'Italia

Giro d' Italia je profesionalna moška etapna cestno kolesarska dirka, ki vsako leto poteka po italijanskih cestah. Letos je pričetek dirke v soboto 6.5. Že več kot desetletje pa je vinska klet Astoria s svojim proseccom in penečimi vini ter ikonično steklenicoponosni sponzor največje kolesarske dirke po Italiji. Letošnja 106. izvedba dirke po Italiji bo imela 21. etap. To ni le športna dirka, ampak tudi potovanje in spoznavanje prelepih krajev in njene kulinarike..

Za več informacij o poteku letošnjega Gira d' Italia klikni tu!

Maraton Franja

Vsi kolesarski navdušenci tudi letos že nestrpno pričakujemo največjo slovensko kolesarsko dirko - Maraton Franja, katere ponosni pokrovitelj je s svojim Proseccom DOC Treviso GALIE tudi Astoria. Letos nas čaka že 42. izvedba, ki se bo odvila 10. in 11. junija. Navdušenci kolesarstva se lahko prijavite na 156-kilometrsko progo Maratona Franja BTC City, na Triglav mali maraton Franja s 97 kilometri. Skozi krajinski park Ljubljanskega barja bo potekala Barjanka Hervis z 72 kilometri. Družine z otroki pa čaka 21km trasa MEDEX family družinski maraton. Naše najmlajše čaka Vzajemkov otroški kolesarski izziv s 1200-metrsko krožno vožnjo po Slovenski cesti.

Zaveč informacij o poteku letošnjega Maratona Franja klikni tu!

V naši spletni trgovini lahko vse do 11.6. 2023 kupiš Astoria Galie, Velere, Corderie, Fano in Gaggiandre prosecce 10% CENEJE. Klikni in preveri!