Molino Agugiaro e Figna

MOKA za hrustljavo cvrtje in zgostitev E-LEGANTE 2kg

ZA PRAVI ITALIJANSKI FRITTO MISTO & NJOKE


Pšenična moka za cvrtje je termično obdelana s paro, zato bo cvrtje še posebaj hrustljavo in bo vpilo manj maščobe. Uporabimo jo tudi za zgostitev omak, pripravo bešamela, polpetov in njokov. Ima posebno moč zgoščevanja, zato je v receptih uporabimo manj, kot sicer. Primerna je tudi za pripravo mase za palačinke. 


CVRTJE
BEŠAMEL
NJOKI

PALAČINKE



5,40 € Cena:
5 40 Cena:

In stock

Podrobnosti

CVRTJE
Sveža živila povaljajte v moki, otrestite in ocvrite v vročem olju. 
Za ekstra hrustljavo cvrtje in pravi italijanski fritto misto.

BEŠAMEL IN OMAKE
Prepražite 100 g masla in 75 g moke E-Legante ter primešajte 1L vročega mleka ter kuhajte do željene gostote.

NJOKI
Pretlačite krompir in dodajte 150 - 200 g moke, odvisno od vrste krompirja. Naredite svaljke in narežite v njoke.

NAJNIŽJA REDNA CENA V ZADNJIH 30 DNEH: 5,4 eur

Sestavine

Mehka PŠENIČNA moka (termično obdelana)

Lahko vsebuje sledi soje, jajca, mleka, sezamovih semen.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

MOKA za hrustljavo cvrtje in zgostitev E-LEGANTE 2kg

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost1492 kJ/ 352 kcal
Maščobe1,5 g
- od tega nasičene maščobe0,3 g
Ogljikovi hidrati72 g
- od tega sladkorji0,9 g
Prehranske vlaknine3,2 g
Proteini11 g