Energijska vrednost | 1436 kJ/ 338 kcal |
Maščobe | 0,9 g |
Ogljikovi hidrati | 69 g |
- od tega sladkorji | 1,5 g |
Prehranske vlaknine | 2 g |
Proteini | 13 g |
Moka tip 00 ORO W390 10kg
Mehka pšenična moka tip 00 z visoko vsebnostjo proteinov je najboljša izbira za pripravo pizze in vseh vrst testa z dolgim časom fermentacije (48h in več). Primerna je za pripravo testa po direktni in indirektni metodi. Posebaj dobro se obnese tudi pri fermentaciji testa s kontrolirano temperaturo (hladilnik). Omogoča razvoj zelo elastičnega testa in popolne skorje pri pečenju.
moka tip 00
absorbcija min. 60%
dolg čas fermentacije: 48h in več
14% beljakovin
W 390
Namenjeno profesionalni rabi.
In stock
Podrobnosti
MOKA TIP 00 ORO W390
Lastnosti
vlaga max 15,5 %
beljakovine min 14 %
pepel max 0,55 %
W W 390
P/L 0,60
absorbcija min. 60%
Za dolg čas fermentacije: 48H in več
Sestavine
mehka PŠENIČNA MOKA tip "00".
Lahko vsebuje sledi SOJE.
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Moka je 100% pridelana s pomočjo obnovljivih virov - 100% zelena energija.
Moka tip 00 ORO W390 10kg
Hranilna vrednost /100g