Molino Agugiaro e Figna

Moka tip 0 MANITOBA W350 1kg

Mehka pšenična moka tip 0 z visoko vsebnostjo proteinov je najboljša izbira za pripravo pizze z drožmi in vseh vrst slanega in sladkega testa z dolgim časom fermentacije (36h in več). Primerna je za pripravo testa po direktni in indirektni metodi. Posebaj dobro se obnese tudi pri fermentaciji testa s kontrolirano temperaturo (hladilnik). Omogoča  razvoj zelo elastičnega testa in popolne skorje pri pečenju. Primerna je za pripravo testa z visoko hidracijo.


Manitoba je starodaven tip pšenice, izredno odporen na mraz - izvira iz kanadske pokrajine Manitoba.


moka tip 0
dolg čas fermentacije: 36h in več
13% beljakovin

1,99 € Cena:
1 99 Cena:

In stock

Podrobnosti

MOKA TIP 0 MANITOBA 

Lastnosti
beljakovine   min 13 %
W 350

Za dolgo fermentacijo: 36H in več

NAJNIŽJA REDNA CENA V ZADNJIH 30 DNEH: 1,99 eur

Sestavine

mehka PŠENIČNA MOKA tip "0".

Lahko vsebuje sledi SOJE in GORČICE.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Moka je 100% pridelana s pomočjo obnovljivih virov - 100% zelena energija.

Moka tip 0 MANITOBA W350 1kg

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost1436 kJ/ 338 kcal
Maščobe1 g
Ogljikovi hidrati68 g
- od tega sladkorji1,7 g
Prehranske vlaknine2,5 g
Proteini13 g