Energijska vrednost | 1436 kJ/ 338 kcal |
Maščobe | 1 g |
Ogljikovi hidrati | 68 g |
- od tega sladkorji | 1,7 g |
Prehranske vlaknine | 2,5 g |
Proteini | 13 g |
Molino Agugiaro e Figna
Moka tip 0 MANITOBA W350 1kg
Mehka pšenična moka tip 0 z visoko vsebnostjo proteinov je najboljša izbira za pripravo pizze z drožmi in vseh vrst slanega in sladkega testa z dolgim časom fermentacije (36h in več). Primerna je za pripravo testa po direktni in indirektni metodi. Posebaj dobro se obnese tudi pri fermentaciji testa s kontrolirano temperaturo (hladilnik). Omogoča razvoj zelo elastičnega testa in popolne skorje pri pečenju. Primerna je za pripravo testa z visoko hidracijo.
Manitoba je starodaven tip pšenice, izredno odporen na mraz - izvira iz kanadske pokrajine Manitoba.
moka tip 0
dolg čas fermentacije: 36h in več
13% beljakovin
In stock
Podrobnosti
MOKA TIP 0 MANITOBA
Lastnosti
beljakovine min 13 %
W 350
Za dolgo fermentacijo: 36H in več
NAJNIŽJA REDNA CENA V ZADNJIH 30 DNEH: 1,99 eur
Sestavine
mehka PŠENIČNA MOKA tip "0".
Lahko vsebuje sledi SOJE in GORČICE.
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Moka je 100% pridelana s pomočjo obnovljivih virov - 100% zelena energija.
Moka tip 0 MANITOBA W350 1kg
Hranilna vrednost /100g