Energijska vrednost | 1492 kJ/ 352 kcal |
Maščobe | 1,5 g |
- od tega nasičene maščobe | 0,3 g |
Ogljikovi hidrati | 72 g |
- od tega sladkorji | 0,9 g |
Prehranske vlaknine | 3,2 g |
Proteini | 11 g |
Molino Agugiaro e Figna
MOKA za hrustljavo cvrtje in zgostitev E-LEGANTE 2kg
ZA PRAVI ITALIJANSKI FRITTO MISTO & NJOKE
Pšenična moka za cvrtje je termično obdelana s paro, zato bo cvrtje še posebaj hrustljavo in bo vpilo manj maščobe. Uporabimo jo tudi za zgostitev omak, pripravo bešamela, polpetov in njokov. Ima posebno moč zgoščevanja, zato je v receptih uporabimo manj, kot sicer. Primerna je tudi za pripravo mase za palačinke.
CVRTJE
BEŠAMEL
NJOKI
PALAČINKE
In stock
Podrobnosti
CVRTJE
Sveža živila povaljajte v moki, otrestite in ocvrite v vročem olju.
Za ekstra hrustljavo cvrtje in pravi italijanski fritto misto.
BEŠAMEL IN OMAKE
Prepražite 100 g masla in 75 g moke E-Legante ter primešajte 1L vročega mleka ter kuhajte do željene gostote.
NJOKI
Pretlačite krompir in dodajte 150 - 200 g moke, odvisno od vrste krompirja. Naredite svaljke in narežite v njoke.
NAJNIŽJA REDNA CENA V ZADNJIH 30 DNEH: 5,4 eur
Sestavine
Mehka PŠENIČNA moka (termično obdelana)
Lahko vsebuje sledi soje, jajca, mleka, sezamovih semen.
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
MOKA za hrustljavo cvrtje in zgostitev E-LEGANTE 2kg
Hranilna vrednost /100g