Molino Agugiaro e Figna

PANFOCACCIA mešanica za pizzo in fokačo 2kg

PANFOCACCIA je mešanica za pripravo prave focaccie in pizze na hitro, ki vedno uspe. Primerna je tudi za pripravo mehkega kruha in štručk. Vsebuje točno odmerjene sestavine in recept za pripravo. Pan focaccia se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji z drugimi mokami za pripravo kruha, pizze ali focaccie z bolj intenzivnim okusom. Omogoča razvoj elastičnega testa z mehko sredico in hrustljavo skorjico.


pripravljena mešanica
odmerjene sestavine
priložen recept

6,20 € Cena:
6 20 Cena:

In stock

Podrobnosti

RECEPT za pripravo focaccie:

1000 g Panfocaccia mixa
30 g svežega kvasa
570 g vode
30 g olja
NE DODAJAJTE SOLI

1. Vse sestavine razen vode stresemo v posodo, nato med gnetenjem postopoma dodajamo vodo, tako da testo postane gladko in elastično.
2. Razdelimo na majhne kupčke (na število željenih pogač).
3. Damo v pokrito posodo za vzhajanje in pustimo, da 2x narastejo.
4. Testo enakomerno porazdelimo in nanj dodamo drobno sesekljan paradižnik.
5. Pustimo vzhajati, da se volumen podvoji.
6. Pečico segrejemo na 250 st. C.
8. Za najboljši rezultat na focaccio na sredi peke dodajte mozzarello.

Najnižja redna cena v zadnjih 30 dneh: 6,20 eur

Sestavine

PŠENIČNA moka tipa 0, SOJINA moka, sol, dekstroza, mehka PŠENIČNA MOKA, sladna mehka PŠENIČNA moka, deaktiviran kvas, prehranski encimi (hemicelulaza, amilaza), sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina.

Lahko vsebuje sledi JAJC, MLEKA, SEZAMA, VOLČJEGA BOBA ali GORČICE.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

PANFOCACCIA mešanica za pizzo in fokačo 2kg

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost1413 kJ/ 333 kcal
Maščobe1 g
- od tega nasičene maščobe0,1 g
Ogljikovi hidrati67 g
- od tega sladkorji2,6 g
Prehranske vlaknine2,6 g
Proteini13 g
Sol1,5 g