Od Gira do Franje

Od Gira do Franje. V nedeljo 29.5. se je zaključila kolesarska dirka Giro di Italia. Skupni zmagovalec dirke je bil Avstralec Jai Hindley. Vsi tekmovalci so svoje zmage proslavljali s proseccom DOC Rose Astoria Wines, ki je uradno peneče vino dirke po Italiji. Za Avstralijo je bila to prva zmaga na Giru di Italia in druga na največjih dirkah. Na zadnji etapi Gira je zmaga sicer pripadala Matteu Sobreru (domačinu).

Slovenija je na Giru di Italia zasedla 31. mesto. Edini tekmovalec, ki je zastopal Slovenijo je bil Domen Novak, ki je zasedel 50. mesto, v skupnem seštevku pa 31. mesto.

Za več informacij klikni tu!

Od Gira do Franje

Vsi kolesarski navdušenci že nestrpno pričakujemo slovensko kolesarsko dirko - Maraton Franja, ki  je eden največjih kolesarskih dirk pri nas.  Letos nas čaka že 41. maraton, ki bo potekal 11. in 12. junija. Navdušenci kolesarstva se lahko prijavite na 156-kilometrsko progo Maratona Franja BTC City, na Triglav mali maraton Franja s 97 kilometri. Skozi krajinski park Ljubljanskega barja bo potekala Barjanka Hervis z 72 kilometri. Družine z otroki pa čaka 21km trasa IKEA family družinski maraton. Naše najmlajše čaka Vzajemkov otroški kolesarski izziv s 1200-metrsko krožno vožnjo po Slovenski cesti.

Za več informacij klikni tu!

Galie prosecco DOC Treviso

V naši spletni trgovini pri nakupu nad 50 eur do 12.6. dobite gratis steklenico Galie prosecca DOC Treviso. Astoria Prosecco DOC Treviso Galie je tudi uradno peneče vino Maratona Franja. Klikni tu!

V juliju pa nas čaka tritedenska dirka po Franciji, ki se bo začela 1. julija in končala 24. na Elizejskih poljanah. Klikni in preveri!