La Carmela

Pasata iz paradižnikov 680g

Pasata La Carmela je narejena iz svežih paradižnikov, pridelanih v Kampaniji in Pugliji. Je intenzivnega in svežega okusa. Uporablja se za pripravo omak za testenine, rižote, pizze in mnogih drugih jedi.

paradižniki iz Kampanije in Puglije
100% iz Italije

1,90 € Cena:
1 90 Cena:

In stock

Sestavine

SESTAVINE: Paradižniki pridelani v Italiji, sol, regulator kislosti: citronska kislina. 

Brez konzervnsov.

Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v nekaj dneh. 

Neto teža: 680g

Pasata iz paradižnikov 680g

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost127 kJ / 30 kcal kcal
Maščobe0,2 g
Ogljikovi hidrati6,1 g
- od tega sladkorji6,1 g
Prehranske vlaknine1,2 g
Proteini1,4 g
Sol0,1 g