ČOKOLADA recepti za čokoladne sladice 208 strani
VSE KAR STE ŽELELI VEDETI O ČOKOLADI
V posebni tematski izdaji čokolada revije Dober tek boste izvedeli vse o čokoladi. Osnovne sestavine čokolade so kakavova masa, kakavovo maslo, sladkor in emulgator lecitin. Odlična priložnost za pripravo čokoladnih sladic! Spoznali boste, kako pravilno stopiti čokolado, kako jo temperirati, izdelati pravi ganaš, peno (mousse) in ostale neprecenljive nasvete.
Vse o čokoladi:
Vse, kar ste želeli vedeti o čokoladi
Sestavine in pripomočki
tehnike in postopki
recepti za čokoladne sladice
POSEBNA IZDAJA: 208 strani
In stock
Podobni artikli
Podobni artikli
BIO ČOKOLADA mandlji, karamela in morska sol 100g - rok up 31/10/24
1 59 € Akcijska cena:
Stara cena: € 2,89
BIO ČOKOLADA temna 85% 100g
BIO ČOKOLADA temna 72% 100g_rok up 31/7/24
1 73 € Akcijska cena:
Stara cena: € 2,89
BIO ČOKOLADA mlečna ingver in limona 100g - rok up 31/10/24
1 59 € Akcijska cena:
Stara cena: € 2,89
MY CIOCCOLO čokoladni liker 0,5L
12 59 € Akcijska cena:
Stara cena: € 13,99
BIO ČOKOLADA VEGAN "mlečna" brez mleka 100g - rok up 31/10/24
1 59 € Akcijska cena:
Stara cena: € 2,89