Novo
Mix za kruh in pecivo brez kvasa
Novo
Znak brez glutena

BIO MOKA BREZ GLUTENA za kruh, pizzo in sladice brez kvasa 250g

Moka Mix Pasta Natura brez kvasa je popolna za pripravo najrazličnejših sladkih ali slanih dobrot. Mešanica je pripravljena v pravem razmerju za doseganje najboljših rezultatov peke. Sestavljena je iz različnih mok brez glutena. Zaradi odsotnosti kvasa je mešanica primerna za vse namene peke. Lahko jo uporabite za paniranje, zgoščevanje juh ali za pripravo pekovskih izdelkov. V prehrano jo lahko vključijo vsi preobčutljivi na gluten. 


BIO & VEGAN 
BREZ GLUTENA
brez kvasa


3,29 € Cena:
3 29 Cena:

In stock

Podrobnosti

MEŠANICA MOKE BREZ GLUTENA PRIMERNA ZA DIETO BREZ GLUTENA
Pasta Natura Mix brez kvasa je idealen za pripravo kruha in peciva BREZ GLUTENA

PRIPRAVA slanega kruha ali pizze

SESTAVINE:
1 zavitek mešanice moke brez glutena Pasta Natura
sol 10 g (za kvasni nastavek)
sladkor 10 g
vroča voda 750-800 ml (65°C)
kvas 1.5/2 g. 

PRIPRAVA:

Sestavine stresite v posodo. Gnetite 5 min. Posodo pokrijte s folijo za živila in pustite vzhajati v toplem prostoru 2 uri oz. dokler ne podvoji volumna. Testo dajte na pekač, obložen s papirjem za peko in ga razporedite z rahlo naoljenimi rokami. Obložite po želji. Pecite v predhodno ogreti pečici na 220°C 30-35 min. Pri peki kruha preverite z zobotrebcem ali je sredica pečena. 

PEKA SLADIC IN MUFFINOV

SESTAVINE:
1 zavitek mešanice moke brez glutena Pasta Natura
eritritol ali sladkor v prahu 500 g
sončnično olje 200 ml
vroča voda 750-800 ml (65°C)
kvas 1.5/2 g.

PRIPRAVA:

Postopek je enak, kot pri peki kruha

Sestavine

pšenični škrob brez glutena*, bela riževa moka*, rjava riževa moka*, rižev škrob*, jabolčne vlaknine*. 
*iz ekološke pridelave
Lahko vsebuje sledi soje

Pripravljeno po receptu, primernem za dieto brez glutena.

Certifikacijski organ proizvajalca: IT-BIO-006 kmetijstvo italije.
Certifikacijski organ distributerja: SI-EKO-003

Hraniti v hladnem in suhem prostoru stran od neposrednega vira sončne svetlobe.
Pakirano v kontrolirani atmosferi. 

Poreklo: 100% Italija
Neto teža: 250g

BIO MOKA BREZ GLUTENA za kruh, pizzo in sladice brez kvasa 250g

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost1495 kJ/ 352 kcal
Maščobe1,3 g
- od tega nasičene maščobe0,4 g
Ogljikovi hidrati80,3 g
- od tega sladkorji0,6 g
Prehranske vlaknine2,6 g
Proteini3,6 g
Sol0,1 g
  • BIO
  • brez glutena
  • vegan friendly